Wie is PC Wonderland?

PC Wonderland is een jong en professioneel bedrijf met gecombineerd meer dan 7 jaar werk ervaring in de ICT Dienstverlening. Wij zijn ontstaan uit de passie om mensen te helpen die niet die handige neef of nicht hebben die alles 123 op lost. Wij horen jou aan en werken doelgericht aan een oplossing. Geen uitdaging staat ons in de weg!

Wat je van ons kan verwachten

De wereld om ons heen is continu in beweging. Computers, laptops, smartphones, internet en tablets zijn dan ook niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven, daarnaast is er een opkomende markt omtrent smarthomes in ontwikkeling. Soms doen deze apparaten niet wat wij willen en daar kunnen wij jou bij helpen.

Met onze opgeleide werknemers, helpen wij jou met het oplossen van problemen en het repareren van jouw kapotte computer of laptop. Daarnaast bieden wij de service aan op jouw systeem op te halen en weer netjes terug af te leveren na reparatie.

Onze werknemers kunnen jou helpen bij het instellen en opschonen van de computer of tablet, bij het maken van een back-up van de belangrijkste bestanden op alle apparaten en bij het installeren van software en een virusscanner. Zij weten namelijk alles over computers, smartphones, tabletjes, printers, digitale televisies en bijvoorbeeld ook jouw slimme thermostaat.