Ben je op zoek naar een computer die moet voldoen aan jouw wensen? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Onze technische dienst heeft al jaren ervaring op het gebied van op maat gemaakte systemen. Een systeem dat door ons is geassembleerd is zorgvuldig in elkaar gezet en op de juiste manier geïnstalleerd.

Wij maken het systeem gebruiksklaar, zodat je hem thuis direct kan gebruiken. We installeren alleen alle nodige applicaties en drivers. We installeren geen onnodige dingen zoals test versies van allerlei programma’s. Door ons geassembleerde systemen hebben twee jaar garantie.

Klant-en-klare PC’s zijn vaak computers die niet voldoen aan jouw wensen en die vaak lastig uit te breiden zijn. Het budget kan een rol spelen. Wij kunnen ervoor zorgen dat een door ons geassembleerd systeem zal voldoen aan jouw eisen.

Wij kunnen verschillende soorten systemen assembleren:

  • Thuis pc voor internetten, mailen en documentenbewerking
  • CAD/CAM pc
  • Workstation voor zakelijk gebruik
  • Video-/fotobewerking
  • Gamepc
  • VM pc (server)

Onderdelen kunnen bij ons aangeschaft worden op de webshop en vervolgens kun je kiezen om de onderdelen door ons te laten assembleren.

Zijn de onderdelen niet te vinden die je wilt in de webshop? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Het assembleren van een systeem duurt gemiddeld 3 werkdagen (dit kan langer duren door levertijd van onderdelen en onvoorziene situaties). De tijd wordt benut aan het bouwen, installeren en controleren van het systeem.

Een assemblage verloopt zo:

 

Je schaft de componenten aan bij ons op de website

Je kiest vervolgens om de componenten door ons te laten assembleren tot een systeem.

Wij kijken of er voldoende componenten zijn om het systeem in elkaar te zetten en/of alles ook gebruikt kan worden. Mocht dit niet het geval zijn dan bellen/mailen we je direct.

Wanneer wij de componenten hebben gecheckt en hebben goedgekeurd, dan start het assemblage proces. Zodra alle onderdelen voorradig zijn, beginnen we met het assembleren van het systeem.

Het systeem wordt door ons geïnstalleerd met de nodige software (BIOS-instellingen, eventuele BIOS-update, Windows installatie + updates, drivers en eventuele applicaties (antivirus/Office pakket). Het systeem wordt gecontroleerd door medewerkers van de technische dienst.

Wanneer het systeem gereed is krijg je een bericht en kan het systeem afgeleverd worden bij je thuis (afhankelijk van jouw locatie) of opgehaald worden.

Assemblage kosten zijn 60 euro
De computer thuisbrengen bedraagt 35 euro